deze decoratie vogels van rvs zijn heel geschikt voor in de vensterbank. Ze zijn 52 en 45 cm hoog. € 72.- en € 67.-

de rvs woonaccessoires van studio van eldik

Onze rvs woonaccessoires zijn ontworpen om zowel in huis, maar ook buiten. de omgeving te verfraaien. Ze zijn met zorg ontworpen en gemaakt. Uniek door ons design en betaalbaar. De objecten zijn echte blikvangers. Stuk voor stuk handmatig  en ambachtelijk gemaakt van mooi duurzaam en geschuurd rvs.

De vogels, een geliefd onderwerp, en abstracte objecten staan heel mooi op een plek die om invulling vraagt. Dat zijn ook de eenvoudig strakke fotolijsten. Mooi alleen, maar komen uiteraard nog meer tot hun recht in een groep. Het familiebeeld van rvs, man, vrouw en kinderen bestaat  uit de losse elementen al naar gelang  de samenstelling van het gezin.

Ook het strakke wijnrek met de vierkante vakken is er in 2 standaardmaten. Het kan op maat gemaakt naar gelang de hoeveelheid flessen die u wilt plaatsen. Maar ze zijn ook geschikt om in te bouwen in bv. een open kast.

Nieuw zijn de objecten voor buiten in de tuin, de vogel en bloem, ze kunnen mooi geplaatst worden in de tuin rechtstreeks in de grond maar in een betonblok kunnen ze ook goed als mooie blikvanger dienen op het terras. Het vrouwbeeld is in opdracht gemaakt.