lectuurbakken rvs: deze heeft een plexiglas tussenschot, makkelijk oppakken en er kan veel in 38 cm breed € 125.-

de design lectuurbakken rvs van studio van eldik

De design lectuurbakken rvs van studio van eldik zijn een sieraad voor in uw huiskamer of werkomgeving. De ontwerpen zijn strak, sober en stabiel vormgegeven en gemaakt van mooi duurzaam satijn geschuurd rvs. De lectuurbakken worden in eigen atelier en op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd.

In de collectie zit variatie.Bijvoorbeeld de liggende lectuurbak die ruim 2 x een A4 formaat heeft. Hij is heel handig en fijn voor op een grote tafel of op een bureau. Ze lijkt eigenlijk wel op een groot diep dienblad. Maar ook de staande design lectuurbakken rvs zijn allemaal heel royaal en stabiel van afmeting. Daarom zijn ze voorzien van een rvs beugel of handvat. Of ze hebben een mooi en praktisch plexiglas tussenschot. Zo zijn ze goed op te pakken. Het ‘open boek’ met de beugel in het midden maakt dat de tijdschriften goed gestapeld kunnen worden. Heel handig want zo blijven alle tijdschriften netjes op elkaar liggen.

De halfronde bak is lekker ruim en staat heel mooi onder een salontafel. Maar hij is ook bijzonder geschikt voor houtblokken bij de open haard.Er kan genoeg in en hij pakt goed en stevig beet. Natuurlijk kunnen we ook al onze lectuurbakken aanpassen aan de eisen die passen in uw interieur.