spiraalklok middel 35 cm. doorsnede schijf van 20 cm. € 95-.

de design klokken van studio van eldik

Alle  design klokken worden in het atelier ontworpen, en handmatig op ambachtelijke wijze gemaakt. De rvs  klokken zijn  sober van uitstraling maar toch zijn het ook echte blikvangers voor in het interieur. Het geschuurde rvs wordt door ons ook vaak gecombineerd met satijnmat zwart plexiglas wat een leuk accent geeft. En op die manier ontstaat er zo ook een mooi contrast.

De Studio van Eldik design klokken laten zich  heel goed voegen op veel plekken in het interieur van het huis. Maar ook in de werkomgeving hebben vele klokken van Studio van Eldik hun weg gevonden. De zorgvuldig  gebogen lijnen lopen in de lengte of in de breedte van onze grote wandklokken. Ze zorgen voor een vriendelijk en speels effect.

In de loop der jaren hebben we een mooie en bijzondere collectie klokken opgebouwd. De rond opgerolde luchtige spiraalklokken voor aan de wand zijn in diverse maten verkrijgbaar, evenals de lange klokken met zwart vierkant. Maar ook de guitig grappige ronde staande klokjes voor op een bureau of op een  kastje, al zijn ze klein, zijn volwaardig lid van onze klokkencollectie. Uiteraard kunnen we ook de klokken op maat aanpassen.